De beste cadeaus voor Sint & Kerst onder €20,-

Ben je ook wanhopig op zoek naar een cadeau voor je vriend, vriendin, vader, moeder of kinderen? Struin je alle winkels en webshops af naar dat ene unieke cadeau? Je hoeft niet verder te zoeken, want bij Fastnet42 geven we tot aan de Kerst de beste cadeautips voor onder de €20,-.

Als je een zeer origineel cadeau zoekt dat voor iedereen geschikt is, en waarvan je zeker wilt zijn dat het van pas gaat komen deze winter, dan biedt dit cadeau uitkomst. De Hot Feet magnetron pantoffels houden je voeten namelijk de hele winter warm. Doe ze even een minuutje in de magnetron, en je bent 2 uur lang voorzien van heerlijk warme voeten.

De pantoffels zijn vaak voorzien van lavendel, wat een heerlijke rustgevende werking heeft als deze geur zich door de huiskamer verspreidt.

Heb je de koude winter weer overleefd en wil je in de zomer lekker afkoelen, dan kun je de pantoffels ook in de vriezer doen. Hierdoor koelen je voeten lekker af, bijvoorbeeld na het sporten. Zo kun je de pantoffels het hele jaar door gebruiken!

De pantoffels zijn verkrijgbaar in alle vormen, maten en kleuren. Onderstaande sloffen zijn te bestellen bij Sint-Shop voor €19,95.

hot-feet-magnetron-pantoffels