GoPro onthult nieuwe serie actiecamera’s

Wellicht het meest bekende merk voor actiecamera’s, GoPro, lanceert deze maand een nieuwe serie actiecamera’s. Met onder andere een Touch screen, 30fps foto’s en verbeterde WIFI functionaliteit doet het Amerikaanse bedrijf er wederom een schepje bovenop.

Hero 4 Black

Het duurste model van de nieuwe serie, met de naam Hero 4 Black, is voor de extreme sporter een must. Voor €479,99 heb je een waterdichte camera met ultra-HD 30 frames per seconde beelden, maar liefst tweemaal het aantal frames van de vorige serie GoPro’ s. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in full-HD te filmen, met maar liefst 120 frames per seconde. Daarnaast beloven ze snellere WIFI, snellere prestaties en betere foto’s en video’s in het donker.
hero black

Hero 4 Silver

Voor wie het ook zonder de ultra-HD beelden kan doen, heeft GoPro de Hero 4 Silver ontworpen. Deze camera heeft verder dezelfde functionaliteiten als de Hero 4 Black, maar beschikt in tegenstelling tot bovengenoemd type een Touch screen scherm. Hiermee zou het volgens de maker eenvoudiger moeten zijn om zelfopnames te maken. Voor €379,99 heb je de Hero 4 Silver in huis.
hero silver

Hero

Tot slot introduceren ze een instapmodel voor een zeer aantrekkelijke prijs van €124,99. Dit is lager dan de huidige prijs van het instapmodel, welke €189,99 kost. Bij dit type is het niet mogelijk om de camera uit de waterdichte behuizing te halen, waardoor hij wel wat robuuster oogt. Hij neemt daarnaast maximaal full-HD beelden op, en is niet verbeterd wat betreft WIFI en filmen in het donker.
hero