Nooit meer je sleutels kwijt met de Motorola Keylink.

Motorola, bekend van zijn smartphones, komt met een nieuwe en ontzettend handige gadget om nooit meer je sleutels kwijt te raken, de Keylink.

Het apparaat

De Keylink is een driehoekig apparaatje die je aan je sleutelbos kan vastmaken. Je kan de gadget verbinden met de Motorola Connect-app en daarmee een geluid afspelen die dan uit de sleutelhanger klinkt.

motorola-keylink

Hier zie je de Motorola Keylink.

Sleutels en smartphone

Iedereen heeft er weleens last van. Ben je aan het haasten, kan je je sleutels niet vinden. Met de Keylink hoef je je om dit probleem geen zorgen meer te maken. Het is voor veel mensen de ideale oplossing voor het sleutelprobleem.

De Motorola Keylink beschikt overigens ook over een knop waarmee je je smartphone kan vinden. Met de Motorola Connect-app verbind je je smartphone met de gadget. De app is beschikbaar voor alle gebruikers van Android en IOS.

Wanneer je je smartphone niet kan vinden, kan je hem met behulp van de Keylink op een afstand van iets meer dan dertig meter een geluid af laten spelen. Voor IOS-gebruikers is deze functie niet essentieel. Zij kunnen natuurlijk gebruiken maken van de ‘Find My iPhone’ applicatie om hun telefoon te zoeken.

Ontgrendelen zonder pincode

Een andere handige functie van de Keylink is de mogelijkheid om het accessoire als vertrouwd apparaat in te stellen. Met deze functie kan je je smartphone ontgrendelen zonder een dergelijke pincode in te moeten voeren, zolang de sleutelhanger in de buurt is.

De Keylink is spatwaterbestendig en heeft een accuduur van maar liefst één jaar. Wanneer het apparaatje op is moet de batterij vervangen worden.

Op dit moment is de Motorola Keylink alleen beschikbaar in Amerika voor een adviesprijs van een kleine 25 dollar. Voor mensen die altijd hun sleutels kwijt zijn is dit een goede aankoop. Helemaal omdat hij een heel jaar mee gaat. Dat betekent dus een jaar lang geen zorgen!
Wanneer de Keylink naar Nederland komt is nog niet bekend gemaakt.

Bron featured image: klik hier.