OnePlus kondigt nieuw product aan uit een nieuwe productcategorie

Het Chinese bedrijf OnePlus heeft aangekondigd dat het binnenkort zal komen met een nieuw product, uit een geheel nieuwe productcategorie. Ze komen met dit nieuws net nadat de grootste telecom beurs bijna is afgelopen. Het bedrijf was dan ook niet te vinden op het MWC (Mobile World Congress) in Barcelona, de oprichter Carl Pei was wel gezien bij de beurs. De oprichter liet weten wat het in april met een nieuw product zal komen, die niet in een bestaande productcategorie valt.

Het bedrijf OnePlus

OnePlus is inmiddels een bedrijf dat vaak in het nieuws is. Het bedrijf is gevestigd in Hong Kong en Shenzhen in China. Vorig jaar kwam het met de smartphone OnePlus One. Dit was een toestel met hoge specificaties. Ondanks de hoge specificaties betaal je 269 euro voor het toestel met 16GB geheugen en 299 euro voor 64GB geheugen. Er zijn veel accessoires voor de smartphone. Daarnaast heeft het een 5,5 inch full HD beeldscherm.

de-oneplus-one

de OnePlus One

Productcategorie

Carl Pei heeft op het MWC al laten weten dat het nieuwe product geen tablet of smartphone zou zijn. Het product valt onder een geheel nieuwe productcategorie, hierover is verder niks bekend. Het is dus nog even afwachten wat voor product het zal worden.

Bron featured image: klik hier.